Previous
Next

Logo en logotekst van Kerres Transport Groep BV

Logistiek Personeel

 

 

Belangrijk voor een succesvol distributienetwerk is niet alleen het altijd ter beschikking hebben van voldoende vervoerscapaciteit maar ook de ervaring, productkennis en branchekennis van de mensen die het transport realiseren: chauffeurs, planners en magazijnmensen.

 

Elke branche vraagt om eigen specifieke kennis van de bedrijfsprocessen in die branche en daarmee is distributie per branche toch altijd een zekere vorm van maatwerk. Of het nu gaat om distributie in de horeca, bakkerijen, supermarkten, textielwasserijen of groente- en fruithandel, elk netwerk vergt toch een net iets andere benadering.

 

Tijdelijke mankracht via Contracting

U heeft tijdelijk extra logistieke mankracht nodig voor uw distributiewerk. Mensen die over goede branchekennis en productkennis beschikken ? Kerres Transport Groep levert ervaren krachten. Het kwaliteitsniveau van chauffeurs is niet alleen van groot belang voor de verkeersveiligheid maar ook voor de concurrentiepositie van bedrijfsleven en vervoersondernemingen.

Het vervoer van bederfelijke goederen stelt bijzondere eisen aan de chauffeur. Niet alleen tijdens vervoer maar ook tijdens laden en lossen. Als chauffeur moet je goed op de hoogte zijn van de eigenschappen van producten die je vervoert. Je moet ook technische kennis hebben van de koelings- of verwarmingsinstallatie op jouw wagen en de voedselveiligheidseisen.

 

Eigenschappen Personeel

  • Vooral eigen mensen
  • Op de klant afgestemde opleiding
  • Bekend met ISO-normering en HACCP-standaard
  • Vertrouwd met moderne communicatiemiddelen ten aanzien van ritadministratie

 

Kerres Transport Groep maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van deze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.