Previous
Next

PLUS Retail Zuid start samenwerking met Kerres Transport Groep BV

Logos Plus Retail en Sperwer Holding

PLUS Retail Zuid, onderdeel van de Sperwer Groep, heeft gekozen voor een nieuwe vervoerder, de Kerres Transport Groep. PLUS Retail Zuid bedient 70 PLUS supermarkten in Zuidoost Nederland. De samenwerking met Kerres gaat van start per 28 februari 2011.

Plus Retail Zuid verzorgt de levering van goederen en diensten aan 70 PLUS supermarkt ondernemers. PLUS heeft voor Kerres gekozen vanwege de professionaliteit en uitstraling van de vervoerder. De wijze waarop zij meedenken over sustainable transport past binnen het streven van PLUS Retail de logistieke operatie te verduurzamen. PLUS Retail ontving in mei van dit jaar als eerste foodretailer de Lean & Green Award, een prijs die jaarlijks wordt toegekend aan bedrijven die zich actief inspannen om hun logistieke proces duurzamer te maken.

Over Kerres Transport Groep BV
Kerres Transport Groep BV houdt zich, als logistieke dienstverlener, voornamelijk bezig met dedicated vervoer voor diverse grote, gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland. Het bedrijf verzorgt, al dan niet geconditioneerd, de distributie van food en non-food producten voor lokale, regionale en landelijke afnemers vanuit zes standplaatsen in Limburg en Brabant. Door middel van innovatie in techniek en systemen, streeft de organisatie continue naar verbetering van bedrijfsprocessen en daarbij naar efficiënte en maatschappelijke verantwoorde oplossingen voor haar klanten. Binnen de Groep werken ruim zestig ervaren en gemotiveerde medewerkers en worden circa vijftig motorwagens en trekker-opleggercombinaties ingezet.

Kerres Transport Groep maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van deze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.