Previous
Next

Kick-Off Bijeenkomst Plus Retail

Zoals via de "count down" te zien is, is het over enkele dagen zover. Na enkele maanden van voorbereiding (aantrekken nieuw personeel, materieel, in kaart brengen van klanten en werkzaamheden) wordt vanaf maandag 28 februari door Kerres gestart met de werkzaamheden voor Plus Retail Zuid te Ittervoort. In aanloop naar deze start is door Kerres een "kick-off" georganiseerd. De kick-off -in de Grote Hegge te Thorn- was bedoeld  om bestaande en nieuwe chauffeurs met elkaar kennis te laten maken.

Tijdens de toespraken van zowel Jos Kerres (directeur van Kerres Transport Groep) als ook dhr. Roy Korsten (Regio-Directeur Distributie Plus Retail Zuid) werd op het belang van een goede en hechte samenwerking gewezen alsmede op het hoge kwaliteitsniveau wat door Plus geëist wordt.

De bijeenkomst -waarbij ca. 35 mensen aanwezig waren- werd in combinatie met een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer afgesloten.

Kerres Transport Groep maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van deze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.