Wat doen we

 

Kerres Transport Groep neemt de in-house logistieke activiteiten van haar klanten over waarbij de invulling van deze activiteiten volledig blijft aansluiten aan uw wensen maar dan zonder de verplichtingen van U als klant ten aanzien van personeel en materieel. Binnen onze aanpak blijft tevens het bestaande kwaliteitsniveau minimaal gewaarborgd. De Kerres Transport Groep biedt daarnaast met haar organisatie professionele ondersteuning en advies op logistiek gebied.

 

Kerres Transport Groep stelt gekwalificeerde mensen en passend materieel aan haar klanten ter beschikking ten behoeve van logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Hierbij kan het gaan om dedicated vervoer, contractvervoer of uitsluitend levering van gespecialiseerd personeel. De dienstverlening kenmerkt zich door kernbegrippen als partnership, flexibiliteit, klantgerichtheid, ondernemend en maatschappelijk verantwoord.

 

Onder het motto "vertrouwd met transport, voortuitstrevend in distributie" kan Kerres Transport Groep helpen bij de realisatie van praktische en innovatieve oplossingen voor uw distributieproblematiek.

We zoeken naar bedrijven die nadenken over de mogelijkheden hun huidige transport- en distributiewerkzaamheden met eigen wagenpark en in-house personeel op een andere wijze te organiseren en hierbij een duurzame samenwerking met ons willen aangaan. 

 

Lees meer: Wat doen we

Doelgroep

 

Het uitbesteden van de distributie kan voor het ene bedrijf interessant zijn omdat men niet geconfronteerd wil worden met de gevolgen van steeds complexer wordende regels en verantwoordelijkheden (personeel en materieel), voor het andere bedrijf is kostenbesparing (schaalgrootte, specialistische kennis) de doorslaggevende factor.Hoewel ook bedrijven met één à twee voertuigen in aanmerking komen, richt de Kerres Transport Groep zich vooral op bedrijven met vier wagens of meer die grotendeels voor de betreffende klant ingezet worden.

 

Daarnaast zijn de klanten bij voorkeur actief in de detailhandel (o.a. distributie van food en non-food. Bestaande klanten zijn onder andere Brouwers Zink, Sligro, Lidl, Limburgse Horeca Centrale, PLUS Retail West en PLUS Retail Zuid.

 

 

Optimaal gebruik van uw distributienetwerk levert een waardevolle bijdrage aan uw organisatiedoelstellingen en uw resultaten. Uw distributienetwerk is daarbij een belangrijke factor voor de organisatie. De werking ervan opent deuren naar nieuwe klanten. Maar met welke strategie, innovaties en oplossingen plukt uw organisatie nu de vruchten van haar externe logistieke activiteiten ?

 

Kerres Transport Groep wil uw partner zijn voor uitbesteding van uw distributiewerk. Bedrijven die denken over mogelijke uitbesteding nodigen wij graag uit voor een nadere kennismaking met onze specialisten.

Kerres Transport Groep maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van deze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.